jan andries

Het Laatste Nieuws

October 03, 2019

Een schitterend artikel gekregen van Het Laatste Nieuws : Gault&Millau selection of the finest chocolatiers in België en Luxemburg 2019-2020 Altijd tevreden dat we er terug bij mogen zijn !

al dat lekkers van de sint

November 16, 2018

Kom eens even kijken aan het raam van de chocolaterie (2 huizen verder dan de winkel). Daar zijn wij nu volop chocolade figuren aan het mouleren met Valrhona chocolade. In ons assortiment vinden jullie ook marsepein (natuur, patatjes, in fruitvormen en in combinatie met praliné) en speculoos in diverse grootte.

Gault & Millau

October 11, 2018

Patisserie Jan Andries is opgenomen in de editie 2016 van de culinaire gids Gault & Millau, versie Chcolaterie en Patisserie.

Cliquez l'image pour agrandir

Er was eens... EPOS

August 15, 2017

Drie gepassioneerde vaklui - een bioboer, een maalder en een bakker- zorgen voor de komst van een zuiver biologisch geteeld “zomertarweras – brood” : EPOS

Het biograan wordt gekuist door Hubert De Weerdt in de Heetveldemolen. Jef Merckaert en zijn vrouw Noelle Mertens malen voor ons dit bio-graan met hun turbinewatermolen, die vorig jaar werd voorzien van een nieuw steenkoppel. Jan Andries en Daniël Bellemans zorgen er samen voor dat “EPOS” een lekker en gezond oergraan-desembrood wordt.

Cliquez l'image pour agrandir